Verduurzaming wooncomplexen van de Woonmensen in Apeldoorn

In opdracht van de Woonmensen verzorgen wij het volledige projectmanagement voor het verduurzamen van zeventien flatgebouwen (386 woningen) in twee projecten.

 

Project

Projectmanager Johan Franke: “Op basis van een UAV-gc (design en build) contract werken we samen met de geselecteerde aannemers de vraagstelling van de Woonmensen uit tot haalbare projectvoorstellen. We bereiden de interne besluitvorming voor en zorgen voor het behalen van voldoende draagvlak onder de huurders.”

 

Opdrachtgever

De Woonmensen is een woningcorporatie in Apeldoorn met ruim 5.100 huurwoningen. Zij richten zich op mensen uit de regio Apeldoorn met beperkte kansen op de woningmarkt. Hun missie is om deze mensen goed, passend en betaalbaar te laten wonen in een prettige buurt.

 

Duurzaamheid

Energiebesparing en duurzaamheid staan hoog op de agenda van woningcorporaties. Zij werken met een zogenaamde routekaart om hun doelstellingen te halen. Corporaties zorgen dat hun woningen in 2021 gemiddeld uitkomen op energie-label B. Uiterlijk in 2050 zijn hun woningen CO2-neutraal. Dat vraagt ook voor onze opdrachtgever om een versnelling van investeringen.

De uitvoering van beide projecten start begin 2020.

 

Voor informatie omtrent dit project, staat Johan Franke u graag te woord via. 06-51470010 of j.franke@kleissen.nl.

Deel dit bericht