Vacature Projectmanager houdbare huisvesting

Kleissen is op korte termijn op zoek naar een Projectmanager houdbare huisvesting.

Ben jij in staat om brede huisvestingsvraagstukken te managen op een kwalitatief hoogstaand niveau en daarbij de duurzame kant van bouwen niet onderbelicht te laten?

Kleissen gaat voor de ontwikkeling en realisatie van houdbare huisvesting.

Zo willen we bijdragen aan een wereld die toekomstbestendiger is. Daarbij ga jij als Projectmanager #houdbarehuisvesting een verantwoordelijke en sturende functie vervullen.

 

Wie ben jij?

Jij denkt in processen niet alleen vanuit de techniek, maar juist ook vanuit de intermenselijke factor. Je kunt je communicatief sterk profileren en opdrachtgevers meenemen vanuit een sterk anticiperende houding.

Je hebt de eindgebruiker (mens) en het milieu scherp in het vizier bij de totstandkoming en de exploitatiefase van de huisvesting. Uiteraard hanteer je ook de beheersaspecten als vanzelfsprekend binnen de wereld van het projectmanagement en pas je risicoanalyses en kansen dossiers toe.

 

Wat ga je doen?

Als Projectmanager geef je leiding aan de projecten van onze opdrachtgevers. Onze adviseurs en externe relaties hebben elk hun eigen expertise. Jij gaat hen uitdagen, motiveren en nog slimmer en creatiever maken op het gebied van houdbare huisvesting. Als kartrekker van een project weet je sturing aan het team te geven en ze uit te dagen om hun expertise optimaal in te zetten.

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een ervaren Projectleider/ Projectmanager.

 

Kleissen 

Kleissen houdt zich bezig met alle facetten van proces- en projectmanagement betreffende houdbare huisvesting. Kleissen wil koploper zijn in deze materie.

 

Opleiding

  • MBO bouwkunde niveau 4 of Havo 5 en
  • HBO Bouwtechnische bedrijfskunde
  • Of HBO Bouwkunde met BK5

 

Gewenste profielkenmerken

Tot 35 jaar.

Mannen, maar zeker ook vrouwen zijn van harte welkom.

 

Deel dit bericht