Vacature Adviseur Houdbare Huisvesting

Kleissen is op korte termijn op zoek naar een adviseur houdbare huisvesting.

Ben jij in staat om over brede huisvestingsvraagstukken te adviseren op een kwalitatief hoogstaand niveau, vanuit de duurzame kant van bouwen? Kleissen gaat voor de ontwikkeling en realisatie van houdbare huisvesting. Zo willen we bijdragen aan een wereld die toekomstbestendiger is. Jij gaat daar als adviseur #houdbarehuisvesting een spilfunctie in vervullen. Sterker nog: je moet het boegbeeld van Kleissen worden op het vlak van #houdbarehuisvesting. Daarbij mag een innerlijke en ideologische drive niet ontbreken.

Wie ben je?

Je bent in staat te denken vanuit de techniek, materialisatie, installaties, slimme en creatieve innovaties, maar hebt ook een sterke focus op de mens, de (eind)gebruiker. Daarbij heb je nadrukkelijk oog voor wat wij ecologisch en sociaal achterlaten voor de volgende generaties. Jij hebt visie op deze materie, je kunt omdenken en weet dat niets onmogelijk is totdat het tegendeel bewezen is. Dat enthousiasme kun je ook overbrengen op anderen.

Wat ga je doen?

Onze adviseurs en externe relaties hebben elk hun eigen expertise. Jij gaat hen uitdagen, motiveren en nog slimmer en creatiever maken op het gebied van Houdbare huisvesting. Daarvoor adviseer je bij projecten en ga je in gesprek met relaties over de toepassing van houdbare huisvesting in hun huisvestingsvraagstukken. Bovendien adviseer je opdrachtgevers vanuit een sterke anticiperende houding.

Kleissen 

Kleissen houdt zich bezig met alle facetten van proces- en projectmanagement betreffende houdbare huisvesting. Kleissen wil koploper zijn in deze materie.

Gewenste opleiding

Je opleiding maakt je een relevante en prettige gesprekspartner voor ons en onze relaties. Dit zijn veelal directeuren, managers en projectleiders op het gebied van bouw en huisvesting.

Gewenste profielkenmerken

  • Ervaring is een pre maar voorkeur voor jonge ambitieuze mensen
  • Mannen maar zeker ook vrouwen zijn van harte uitgenodigd te solliciteren

pand foto

Deel dit bericht