Kick off Viverion verduurzamen ca. 1260 woningen 2019 en 2020

Donderdagochtend 18 april jl. was het zover, de officiële aftrap van de samenwerking Viverion met 5 aannemers en diverse adviseurs bij Woodbrooke in Barchem. 

Tijdens de bijeenkomst zijn de intentieovereenkomsten voor de verduurzamingsopgave van in totaal ca. 1260 woningen in 2019 en 2020 met de 5 aannemers en Viverion getekend.

Door middel van een presentatie, verzorgd door Viverion, en de interactie vanuit de zaal is te meer duidelijk geworden dat de verduurzamingsopgave een opgave is voor ons allemaal.

Bij het project zal dan ook de nadruk liggen op de samenwerking tussen alle betrokken partijen middels het delen van kennis en ervaring, met als doel de woningen effectief en efficiënt te verduurzamen.

In relatief korte tijd met veel inzet van alle partijen heeft Kleissen het aanbestedingstraject voor Viverion mogen begeleiden.

Door middel van een slimme en innovatieve methodiek hebben we een transparant en efficiënte selectieprocedure doorlopen.

Wilt u meer weten over hoe wij (Europese) aanbestedingen vormgeven en begeleiden en wat onze visie hierop is? Neem dan contact met ons op zodat we onze denk- en werkwijze persoonlijk kunnen uitleggen.

 

Deel dit bericht