Presidents Institute bezoekt Kleissen Hengelo tijdens inspirerende netwerkbijeenkomst

Bouwmanagement en huisvestingsadvies

Op 19 maart hebben wij de aanwezigen van het Presidents Institute meegenomen in ons vakgebied. Plannen maken, ontwikkelen, realiseren & beheren van vastgoed en haar omgeving. We hebben laten zien hoe wij duurzaamheid tastbaar kunnen maken en welke visie wij hierop hebben #Houdbarehuisvesting

Eugenie Knaap liet zien hoe men vanuit eigen opgestelde ambities, visie en beleid naar #Houdbarehuisvesting kan kijken.

 

Leiding geven aan steeds opnieuw samengestelde teams middels Humanagement

In 2010 hebben wij gemeend een Humanagement tool op de stellen. Deze helpt onze projectmanagers om van geselecteerde partijen (architect, constructeur, overheid, opdrachtgever, bouwers, omgeving belanghebbenden) een sterk en betrokken team te maken. Hiervoor gelden onze 10 gouden regels/ vaardigheden. Deze hebben wij de aanwezigen meegegeven, om zelf toe te passen binnen de eigen organisatie.

Als casus hebben we met de hele groep gewerkt aan de wijze waarop onze visie op huisvesting het beste zou kunnen worden gepositioneerd in de markt. Er kwamen verrassende uitkomsten.

Het was een zeer interessante, inspirerende middag. Deze werd afgesloten met een etentje bij Carelshaven in Delden. Hier kon worden nagenoten van de Twentse gastvrijheid en hetgeen het Twentse landschap aan culinairs te bieden heeft.

Wilt u meer informatie over hetgeen deze middag is besproken? Neemt u dan contact op met Franc Kleissen of neem eens een kijkje op onze website www.kleissen.nl

Deel dit bericht