ROVC in Ede krijgt nieuwe huisvesting!

In opdracht van ROVC verzorgen wij voor hun nieuwe huisvesting het projectmanagement. Het pand van ROVC aan de Galvanistraat in Ede werd in 2018 grotendeels verwoest door een brand. Noodgedwongen werd er gezocht naar een oplossing. Goed nieuws is er nu gekomen, want in 2019 is het bouwkundig ontwerp van de nieuwe ROVC huisvesting aan de Galvanistraat gereed en kunnen ze weer uitzien naar een mooie toekomst! De bouw start begin 2020.

Techniek voelbaar in iedere ruimte

Glazen wanden, open leslokalen en overal doorkijkjes naar de gigantische practicumruimte: op elke vierkante meter voel je de techniek. “Voor ons is dit schitterende nieuwbouwontwerp een nieuwe start”, legt directeur John Huizing uit. “Nadat ons pand vorig jaar is afgebrand, hebben we al onze medewerkers, cursisten en partners gelukkig een tijdelijke oplossing kunnen bieden. We willen ze nu bedanken voor hun flexibiliteit met een gloednieuw pand. Al bij binnenkomst ervaar je hoe alles in verbinding staat met techniek. Je kunt overal naar binnen kijken. Zelfs de techniek in het gebouw zelf is zichtbaar gemaakt.”

Hoge ambities volgens Koen Schage van Kleissen

“We wilden een gaaf energiezuinig pand creëren dat passie voor techniek uitstraalt. Plus natuurlijk een prachtige entree, een professionele keuken en een presentatieruimte waar bedrijven en brancheverenigingen zich welkom voelen. ARX Architecten heeft al deze ambities perfect vertaald naar het ontwerp. Op 7100 m2 komen drie verdiepingen vol met pure techniek”, vertelt Koen Schage van Kleissen.

Over ROVC

ROVC is al 48 jaar dé particuliere opleider voor technisch Nederland en helpt duizenden bedrijven bij het realiseren van een effectief opleidingsbeleid. ROVC gelooft dat organisaties betere resultaten behalen wanneer de (vak)mensen die er werken zichzelf ontwikkelen, zodat zij efficiënter, daadkrachtiger en competenter kunnen functioneren. Bij Kleissen zijn er trots op dat we hieraan bij mogen dragen. Zelf hebben we de ontwikkeling van mensen ook erg hoog in het vaandel staan. Door mensen in hun kracht te zetten kom je tot mooie resultaten, zo werken we ook in onze projecten.

Kleissen Bouwmanagement en Advies

Wij verzorgen voor ROVC het projectmanagement. Onze rol is om de regisseur (procesaansturing) te zijn, maar tevens motivator en aanjager van het bouwproces. In mei 2019 kregen we opdracht van de NCOI om de nieuwbouw ten behoeve van het ROVC te realiseren. Op het moment van schrijven, oktober, zijn de adviseurs (architect, constructeur, installatie adviseur etc.) geselecteerd, is het ontwerp opgestart, een bouwteam selectie gedaan en de DO stukken afgerond op basis waarvan de vergunningsaanvraag is verstuurd.

Ook aan dit project werken we vol passie en dragen we zorg voor een succesvol eindresultaat. De NCOI, het ROVC en zijn medewerkers als ook alle bouwteampartners zijn gelukkig met de voortgang en de resultaten.

Projectmanager Koen Schage kunt u bereiken via k.schage@kleissen.nl of 06-12461658 voor meer informatie.

 

Deel dit bericht