Koen Schage en Michel Vos nemen stokje van Franc Kleissen over

Kleissen Bouwmanagement en Advies heeft in april van dit jaar haar 25-jarig jubileum mogen vieren. Een moment om terug te kijken, maar zeker ook om vooruit te kijken! Oprichter Franc Kleissen heeft besloten om dit jubileum aan te grijpen als een mooi en natuurlijk moment om een stap terug te doen. Franc heeft collega’s Koen Schage en Michel Vos, de prachtige kans geboden om als nieuwe partners het stokje van hem over te nemen.

 

Juist als vaste krachten uit het eigen team van Kleissen kunnen zij borgen dat Kleissen, vanuit dezelfde visie en overtuiging, zal worden voortgezet zoals u dat van ons bent gewend. Er staat momenteel een gezond bedrijf met veel ambities en passie voor het bouwproces. Een mooie kans om hieraan te blijven bouwen en het bedrijf een flinke stap verder te brengen. Koen en Michel hebben enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging en zullen zich, naast het dagelijkse projectmanagement, vooral richten op visie, ontwikkeling en acquisitie. De dagelijkse gang van zaken binnen ons kantoor blijft onder leiding van directeur Karst Rook. 

 

Kleissen staat vol vertrouwen aan de start van dit nieuwe hoofdstuk! In de toekomst hopen wij (opnieuw) voor en samen met u te mogen werken aan #Houdbarehuisvesting, waarbij we u met de vernieuwing en verbreding van ons dienstenpakket nog beter van dienst kunnen zijn in deze snel veranderende wereld.

 

Uiteraard bent u altijd welkom bij ons kantoor voor een (hernieuwde) kennismaking en een kop koffie om bij te praten, of komen wij graag een keer bij u langs.

Neemt u in dat geval contact op met het secretariaat via 074-2670111 om een afspraak in te plannen.

 

 

Deel dit bericht