Kleissen schakelt door naar elektrisch #socialeduurzaamheid

Onze projectmanagers zijn veel op pad. Vooral op de snelweg en in stedelijk gebied is de luchtkwaliteit slecht en ongezond. Wij dragen graag ons steentje bij (los van onze ambitie om verkeersbewegingen te verminderen) om onze zakelijke bewegingen minder schadelijk te laten zijn voor onze omgeving. Kleissen heeft derhalve diesel auto’s (elke dieselauto leidt door giftige uitlaatgassen en fijnstof tot 14.700 euro aan ziektekosten; becijfert Milieudefensie en Universiteit van Oxford) verruilt voor elektrisch vervoer. Hiermee doen wij direct iets in de vermindering van deze uitstoot. #socialeduurzaamheid #verminderenuitstoot

Tevens brengt het ons de nodige voordelen: lagere brandstofkosten, minder onderhoud, fiscale voordelen, geen motorrijtuigenbelasting, vrijstelling BPM, lagere bijtelling, vermindering geluidsoverlast, bewust bezig zijn met het milieu.

Met onze visie op #Houdbarehuisvesting kunnen we op deze manier ook weer een bijdrage leveren aan een betere en gezondere woon- en leefomgeving. Wij zijn er trots op dat nu al 50% van ons wagenpark volledig elektrisch is en met onze nieuwe huisstijl bestickering kunt u ons dus zo maar eens tegenkomen!

 

Deel dit bericht