Klanten zeer tevreden over Kleissen

Onlangs heeft een klantentevredenheidsonderzoek uitgewezen dat men zeer te spreken is over Kleissen. Zo kwam onder andere naar voren dat onze medewerkers hun afspraken goed nakomen. Daar zijn wij ontzettend blij mee en dat is niet het enige waar we positief op werden beoordeeld. Hieronder vindt u alle uitkomsten van het klanttevredenheidsonderzoek.

 

Een antwoord op uw vragen

Wanneer men een vraag heeft, wordt die niet alleen snel, maar ook naar tevredenheid beantwoord. Dit kunnen vragen zijn van opdrachtgevers over de voortgang van hun projecten, maar ook vragen van mogelijke opdrachtgevers die zich afvragen wat wij voor ze kunnen betekenen. Kortom, wij beantwoorden uw vragen graag en die responsiviteit wordt gewaardeerd met een 8,2.

 

– ‘’Kleissen staat dichtbij, legt makkelijk en persoonlijk contact en is erg betrokken.’’

 

Verstand van zaken

De deskundigheid van onze medewerkers wordt als zeer goed ervaren. Niet alleen reageren we volgens onze klanten snel op vragen vanuit de markt, we denken mee met de klant en kennen de bouw goed, waardoor wij ons er goed van bewust zijn wat wel en niet mogelijk is. Ons doel is onder andere het leveren van uitstekende projectbegeleiding van begin tot eind en dit is door de respondenten van het onderzoek opgemerkt. Zij beoordelen onze deskundigheid met een 8,1. Onze deskundige werkwijze draagt bij aan onze betrouwbaarheid. Onze klanten waarderen deze maar liefst met een 8,3.

 

– “ Kleissen heeft specifieke kennis en ervaring in het vakgebied en zet ervaren projectmanagers in.”

 

Betrokken medewerkers, inzet voor de klant

Wij als Kleissen vinden het heel belangrijk dat er wordt geluisterd naar de klantvraag. Wij denken met u mee en passen ons advies op uw wensen aan en dat werd door onze klanten opgemerkt. De mate waarin er vanuit Kleissen wordt geluisterd naar de klantvraag wordt met een 7,9 gewaardeerd, evenals ons inlevingsvermogen met betrekking tot het begrijpen van uw vraagstuk.

Tevens wordt aangegeven dat uw vraagstuk in goede handen is bij Kleissen. Dit bleek uit het gemiddelde van een 8,1.

Verder geven de respondenten aan dat wij over een energiek team beschikken en dat er sprake is van de juiste verhoudingen in ons projectteam met een goede ondersteuning vanaf kantoor.

 

-“ Er is altijd duidelijk in beeld wie de klant is.”

 

Overall waardering

Respondenten hebben aangegeven dat zij de service van Kleissen zouden aanbevelen aan een ander. Op een schaal van 1 tot 10 wordt er een 8,1 toegekend aan onze service en aan de aanbeveling ervan.

Kortom, wij hebben goed in beeld wie onze klant is en wat zijn vraag is. Ons team is energiek, enthousiast en ervaren en denkt graag met u mee. Wij zetten onze expertise in om de meest geschikte oplossing te vinden. Kleissen wordt in totaal beloond met een 7,8. Ondanks dit mooie cijfer, waar wij erg trots op zijn, zullen wij ernaar blijven streven in de toekomst een 8 of hoger te scoren.

Deel dit bericht