Een nieuw bekend gezicht bij Kleissen!

Wij verwelkomen Thies Bruggink in ons team! Of eigenlijk verwelkomen? Thies is allang geen onbekende meer voor Kleissen. In 2017 heeft hij stage gelopen bij het bedrijf en in februari 2019 heeft hij gekozen om bij Kleissen af te studeren. En met succes, afgelopen juli is Thies afgestudeerd voor de opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde aan de Saxion Hogeschool in Enschede. Thies is ondertussen alweer ruim een week aan het werk als projectcoördinator. En of deze functie hem goed bevalt? Wij vroegen het hem zelf:

‘’In mijn functie als projectcoördinator kom ik in aanraking met verschillende aspecten van het vakgebied bouwmanagement. De functie is veelzijdig en daardoor leer ik het proces steeds beter kennen. Hier komt bij dat er zeer veel kennis aanwezig is bij Kleissen welke mijn collega’s graag met mij delen. Dit is dan ook voor mij de ideale eerste stap in mijn professionele carrière.’’

Deel dit bericht