Dag van de duurzaamheid: 10 oktober 2019

Doppers zie je tegenwoordig overal, deze waterfles met een missie! Nu ook bij Kleissen!

De eerste Dopper flessen werden op 10 oktober 2010 verkocht: op de Nederlandse Dag van de Duurzaamheid! Een handig en hervulbaar waterflesje, gemaakt van vaatwasbestendig plastic om de plastic soup (de groeiende berg afval die permanent over de zeven wereldzeeën drijft) tegen te gaan. Kleissen streeft graag samen met u naar een wereld waarin mensen zich bewuster zijn van het milieu, waarin de hoeveelheid plastic afval sterk wordt verminderd en waarin ieder mens veilig drinkwater tot zijn/haar beschikking heeft. Hiermee dragen wij tevens bij aan doel 6 van de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDGs) “schoon water en sanitair voor iedereen”.

Alles wat Kleissen doet rondom huisvesting, wordt bekeken vanuit het perspectief van toekomstbestendigheid, zodat we het door kunnen geven aan de generaties na ons. Door wie we zijn, onze manier van werken en door te sturen op ecologische, sociale en dynamische duurzaamheid dagen we onze opdrachtgevers uit en dragen we bij aan een circulaire economie.

Laten we dus allemaal, op deze dag in het bijzonder, stilstaan bij wat je zelf kunt doen om jouw steentje hieraan bij te dragen. We hebben de wereld te leen!

#dagvandeduurzaamheid #dopper #houdbarehuisvesting

Deel dit bericht