Citytrip Valencia 2019 i.v.m. 25 jaar Kleissen

Met z’n allen op citytrip om het 25 jarige bestaan van ons bedrijf te vieren was geweldig! Valencia was om nooit te vergeten.

Een stadswandeling door de oude wijken van de stad met statige huizen, gietijzeren balkonnetjes, kerken en kathedralen, beelden, fonteinen en pleinen, hoge palmbomen en een mix van bouwstijlen uit de 14e en 15e eeuw deed ons hart sneller kloppen. Ook van de modernere Street art op de “minder mooie muren” in de stad waren we erg onder de indruk.

Een fietstocht door de drooggelegde Turia rivier, nu omgetoverd tot een prachtig park dat slingert door de stad en je meteen uit de drukte haalt. De stad van kunst en wetenschap, een route met geurende sinaasappel bomen in bloei en hypermoderne architectuur dat bijna futuristisch aandeed.

De zee en het strand op 20 fietsminuten van de stad. En alles onder het genot van een strakblauwe hemel met voorjaarszonnetje.

Het lekkere eten. Tapas en pinxtos proeven, samen Valenciaanse Paella maken, lekkernijen bij de bakker voor de zoetekauwer, de lokale markt met kakelverse producten (fruit, vis, gerookte ham, wijn, kaas, groenten, brood, koffie en chocola, sangria en aqua de Valencia). Ons fototoestel stond geen minuut stil, maar een klein tipje van de sluier hieronder. Wij genieten nog lang na!

  

    

   

Deel dit bericht