1 april 2019: 25 jaar Kleissen

Maandag 1 april was het feest bij Kleissen, het was officieel 25 jaar geleden dat Franc Kleissen zich inschreef bij de Kamer van Koophandel als zelfstandig ondernemer. Tijd om hem te verrassen!

Zijn personeel begon in de vroege ochtend met de aankleding van het pand. Een ochtendprogramma was voorbereid, waarbij een prachtige PowerPoint presentatie werd getoond. Foto’s en artikelen van de afgelopen 25 jaar haalden mooie herinneringen op, herinneringen met een lach en een traan.

Na de overhandiging van een uniek en persoonlijk cadeau aan Franc en Anne-Marie, volgde nog een woordje van Franc en werd er genoten van koffie met gebak. Ook onze huurders waren hierbij aanwezig, welke voor Kleissen ook nog een verrassing in petto hadden.

Naar aanleiding van dit heugelijke feit wordt het personeel een reisje naar Valencia aangeboden, waar we binnenkort van gaan genieten!

Namens het gehele personeel willen we Franc nogmaals bedanken voor de afgelopen 25 jaar en op naar nog vele succesvolle jaren met mooie projecten!!!

 

 

Deel dit bericht